The official GSC blog, Mikatan blog, has a new Nendoroid challenge up! Personally I think this one is harder than the previous one but I got 40 out of 100! (I got 30 out of 100 in the last nendoroid challenge). Let’s see how many points you get this time!

Btw, the highest points that the people in the Good Smile Company office got is 90, no body got a full mark.

[poll id=”26″]

  • Question 1: Please name the character that this part belonged to (10 pts)

Answer: Click Here | hightlight ->Kochiya Sanae ( 東風谷早苗 )<- highlight

  • Question 2: Please name the character that this part belonged to (10 pts)

Answer: Click Here | hightlight ->Nankyoku Sakura ( 南極さくら )<- highlight

  • Question 3: Please name the character that this part belonged to (10 pts)

Answer: Click Here | hightlight ->S aber Lily ( セイバー・リリィ )<- highlight

  • Question 4: Please name the character that this part belonged to (10 pts)

Answer: Click Here | hightlight ->Nao ( ナオ)<- highlight

  • Question 5: The name of this character (10 pts)

Answer: Click Here | hightlight ->Izayoi Sakuya ( 十六夜咲夜 )<- highlight

  • Question 6: The name of this character (10 pts)

Answer: Click Here | hightlight ->Usa Mimi ( 宇佐美々 )<- highlight

  • Question 7: Which character is this shell belonged to? (10 pts)

Answer: Click Here | hightlight ->Gatchapin Mk. 1 ( ガッチャピン1号)<- highlight

  • Question 8: The name of this character and the Nendoroid number (10 pts each)

Answer: Click Here | hightlight ->No.39 Kagamine Rin ( 鏡音リン)<- highlight

  • Question 9: What is the target age for Nendoroid? (10 pts)

Answer: Click Here | hightlight ->15 year old and up<- highlight